The September Issue - Trends Fall 2015 - Over pants

September 08, 2015

Панталоните се завръщат за есента в различни разновидности – от чарлстон през кюлоти до слимфит с висока талия. Хубавото е, че разнообразието позволява да съобразите кройката с типа фигура и нямате извинение да не се сдобиете с поне един вариант. Своеобразен подтренд при панталоните е дължината над глезена.
Акценти: висока талия и слим фит кройка, разкроени свободнопадащи панталони, чарлстон. 
Как да го носим? Препоръчително наслояване за есента е комбинацията с дълъг елек, тренч, палто, дори рокля с идентичен принт или материя. По този начин силуетът визуално се издължава, носейки цялостното усещане за свобода и небрежен шик. Все пак избягвайте наслояването на ефирна рокля над дънки, материите обикновено са твърде контрастни и не стои добре. За представяне на тенденцията избрах аутфит от HM Studio AW 2015, представен по време на Парижката седмица на модата, състоящ се от актуалната slip dress със забележителен гръб и панталон с идентичен принт. За по хладните дни под роклята може спокойно да се носи блуза или поло. Моята интерпретация е с шал яка и масивни етно бижута. Есенната колекция на HM Studio ще дебютира и в София на 10 септември в магазина на марката на бул. "Витоша"6.
Over pants inspiration: The Row, Marni, Narcisso Rodriguez, Dior, Jil Sander, Haider Ackermann, Stella McCartney, Loewe Fall 2015, HM Studio AW 2015 (vogue.com, hm.com).  Art: Sarah Illenberger - Wonderplant 4 & 7 (sarahillenberger.com)

You Might Also Like

0 коментара

Every comment is a reflection of my inspiration and I'm appreciating it!