The October Issue - Trends Fall 2015 - Suzy Bishop

October 30, 2015

В тон с идващия Helloween, последният тренд е предизвикателство за пълна промяна - да се видите по неочакван и за вас начин и да експериментирате отвъд границите на комфорта и общоприетата естетика. Suzi Bishop е героиня от Moonrise kingdom на Wes Anderson, а неговите филми се очертаха като основно есенно вдъхновение за няколко значими лейбъла, най-важният сред които е Gucci. Цялата колекция на новия дизайнер зад марката - Alessandro Michele, е с персонажи, сякаш извадени от филмите на Anderson, които първончално бяха посрещнати двузначно. Няколко месеца по-късно Michele задава тона в модата, съответно промотираната от него визия е сред най-предпочитаните от големите списания.
Акценти: барети, очила, панделки, чорапи до коляното, оксфордки, „странно“ миксиране на материи и принтове, винтидж кожени палта стил Марго Тененбаум
Как да го носим? Стайлингът, вдъхновен от Anderson е много специфичен, съчетаващ винтидж, geek и лолитски елементи. Труден е, докато не решите да експериментирате с него, след това е доста забавен, а и крайният резултат си струва. Аксесоарите са ключови и трябва да са няколко – поне барета, очила и риза с панделка, палтото препоръчително А-образно и от кожа с косъм или друго с 50-тарска визия, полата – над коляното с чорап или до средата на прасеца.
Вдъхновение: Gucci, Lacoste, Prada, Miu Miu

Images: vogue.com, wmagazine.com

You Might Also Like

0 коментара

Every comment is a reflection of my inspiration and I'm appreciating it!