Inspiration board - September 2012

September 01, 2012

1) Red Hot Chilli Peppers – 1 септември, зала Армеец. Хубаво е макар и късно мечтите да се сбъдват.
2) Trends Fall 2012 – от следващата седмица очаквайте специалните постове, посветени на тенденциите за предстоящия сезон. Каква ще е промяната в обемите, в цветовете и материите, от къде може да черпим вдъхновение, какво ще е различното от миналата есен или отиващото си лято – отговори на тези и други въпроси ще може да откриете в тренд постовете до края на месеца.
3) Джина Шеовска представя вечерта на Альоша – 4 септември, вторник, Radio Café, 19.30h. Джина ще ни представи последната си идея за моден аксесоар, който е малко бижу, малко талисман, малко неочакван и доста специален.
4) The Source - изложба графити в галерия 1908, ул. "Ангел Кънчев" 1.
5) RTM+Beer ще се състои на 15-16 септември в Докторската градина и организаторите обещават да се раздвижим с добра музика, добра бира и добра храна. Ще гостуват интересни изпълнители от САЩ, Германия, Гърция и България, както и ще има впечатляващо разнообразие на марки пиво, пристигащи от Белгия, Англия, Германия и дори Индия.
6) Culture Beat Pazar – след отпуските, любимият ни моден пазар отново се завръща – 16 септември от 14h. на познатото място.
7) Yvailo - след успешния старт с колекцията KARYUKAI, Ивайло Серафимов създава нова колекция за следващата пролет под лейбъла Yvailo. Наименованието Delphica разкрива деликатно част от вдъхновението – класическите образци, чувствената женственост и непреходния стил. Очаквайте я от 25.09.2012 г. 
8) Fashion illustration – както споменах в предходен пост, преоткривам страстта си към модната илюстрация и част от вдъхновяващите артисти и техните творби ще споделям и в блога.
9) Ако следите facebook страницата на Inspiration exists сигурно сте попаднали на албума 61. 61 е много специален проект за мен, защото е посветен на специален човек. 61 отброява дни чрез снимки на най-голямата ми страст – бижутата.
10) Studded platform heels – Хм, за есента мисля, че имам нужда единствено от един чифт удобни боти на висок ток със свиреп вид, подсилен от шипове и връзки. Като studded Litas на Jeffrey Campbell.

You Might Also Like

0 коментара

Every comment is a reflection of my inspiration and I'm appreciating it!