My Sofia - ERDEMxHM Presentation

October 24, 2017

Днес се състоя презентация на колекцията ERDEM x HM - седмата дизайнерска колекция на HM, която ще бъде представена в София. Аз като един олд скуул блогър съм присъствала и на седемте и тази, мога смело да кажа, бе най-стилно издържана. Локацията, която преди няколко години беше посрещнала и представянето на Margiela за HM, днес бе пременена напълно с цветя, преливащи от стени, прозорци и шкафове. 

Цялото това усещане на флорално изобилие се пренасяше естествено и върху дрехите - красиви и ефирно стелещи се рокли и ризи, обувки и палта. Материите - преобладаващо коприна, мохер и рециклиран памук, аксесоарите - декорирани с камъни и перли, сякаш взети от скрина на буржоазната ви баба. Всеки дизайнер разказва с колекция своя история - тази на ERDEM е сякаш потънала в копнежа по едни отминали времена и неподправена класа, които изглеждат някак далечни днес. Ето защо и колаборацията ще остане неразбрана от мнозина, а други ще я добавят само като бижу в гардероба си, защото не са много поводите и местата, на които може да се носи от динамичния градски човек. 

Типичните за ERDEM флорални мотиви и опулентна женственост, са омиротворени в мъжката колекция, дебют за дизайнера. Моите фаворити са именно от нея, защото има по-градски и небрежен заряд. ERDEM x HM дебютира по магазините на 2 ноември, като в София може да я откриете в магазина на бул. Витоша. За да избегнете опашки, бутане и досадно чакане, може да се възползвате от онлайн шопинга - там цялата колекция ще бъде налична от 11 ч. на същия ден.


You Might Also Like

0 коментара

Every comment is a reflection of my inspiration and I'm appreciating it!