My Hygge или за модния уют в студените зимни дни

January 18, 2017

Hygge /hoo:ga/ е датската дума, която превзе интернет пространството. Без да има пряк превод, тя се отнася към малките моменти всеки ден, които носят щастие и комфорт, към домашния уют и присъствието на мига. Самата идея е един вид контрапункт на студените мрачни скучни дни като тези, които са обхванали и нашите ширини напоследък. Въпреки модните седмици, които вече са в ход и набралите сила намаления, модата е доста далечна химера на -15 градуса. 

Моят уют тези дни е геометричен и раиран. Вдъхновен от сесията на Антония Йорданова и Диляна Флорентин Stripadelic за 12 mag. Моят уют е облечен в закачлив чорапогащник и синя риза. Ризата е единственият ми фаворит ми от намаленията. Дали с яка на рамото, буфан ръкав, обемна  или дълга, ризата ще е ключов елемент и за идните сезони. А сега може да се носи като акцент под жилетки или кожени блузи. Моят уют е мисълта за планината. Зимата може да изглежда ужасна в града, но там високо в планината, тя е неповторимо изживяване.С добра екипировка и приятна компания, след няколко спускания и чаша греяно вино, никога пак не бихте мрънкали колко е скучно зимата :)
My Hygge - Геометричен клин Adidas Originals; чорапогащник Calzedonia; ризи Reserved, HM, Zara; обувки за сноуборд NikexVapen.

You Might Also Like

0 коментара

Every comment is a reflection of my inspiration and I'm appreciating it!