Louis Vuitton x Supreme Fall 2017

January 19, 2017

"More than a collaboration between two labels, this represents the excellence a New York street style and the Louis Vuitton’s French savoir-faire." 

Стрийтстайлът изживява своя момент и поредното потвърждение е последната колаборация, анонсирана днес на подиума в Париж между луксозният Louis Vuitton и скейт брандът Supreme. Капсулната колекция от дрехи и аксесоари не е първата колаборация за Supreme - през 2016 г. те правят такива с Levi's, Timberland, The North Face, Aquascuntum... Списъкът е дълъг почти колкото този на Vetements за пролетта на 2017 г. Което очертава нови тенденции - реинтерпертиране на класиката, опитомяване на стрийтстайла, завръщането на логото, идентифицирането като част от култура, група, сливането на елитарния лукс и градския стил.

Винаги когато пътувам до Лондон се отбивам в магазина на Supreme - това е вторият магазин в Европа, първият е в Париж, и пети в света. Типичен скейтшоп, не е нищо невиждано, асортиментът не е особено богат, но винаги има какво да си харесаш. След тази колаборация със сигурност и най-претенциозните ще пожелаят Supreme.
Images: gq.com; hypebeast.com

You Might Also Like

0 коментара

Every comment is a reflection of my inspiration and I'm appreciating it!