My Sofia - Gio Diev x Errors of Youth

September 05, 2016

Есенният моден сезон е официално открит, а само след седмица в София, преди Ню Йорк и Париж, ще бъде представена ексклузивно нова капсулна колекция между Gio Diev и Errors of Youth. Георги Методиев или по-известен като Gio Diev е един от малкото успели българи в модния свят в световен мащаб. Неговите обувки са ръчно изработени в Италия от висококачествени материали, в лимитирани бройки, украсявали краката на Мадона, Дженифър Лопез, Джулия Робъртс и страниците на Vogue US. Творенията му изразяват напълно мотото, че вдъхновението съществува - някои от тях са вдъхновени от трънения венец, други от конска опашка, трети от операта в Сидни или йогата, която дизайнерът практикува. 

Errors of Youth е нов, парижки базиран лейбъл, а кампанията на марката е с познати лица от българската модна сцена. Първата колекция за мъже и жени е за есента на 2016 г., а моделите имат авангарден, бунтарски и спортен заряд. Съвместната колаборация между двете марки ражда универсална градска маратонка. Това не е първата спортна обувка за Gio Diev, но определено дава заявка да е сред най-успешните досега.

В допълнение в магазина на бул. "Витоша" 84 ще има sample sale на модели на Gio Diev на цена от 295 лв. Дизайнерът обещава шампанско и лично присъствие на събитието, така че го отбележете в своя моден календар - 14 и 15 септември от 11 до 20 часа.

You Might Also Like

0 коментара

Every comment is a reflection of my inspiration and I'm appreciating it!