My Sofia - София е на път да се промени завинаги

January 23, 2012

„София е на път да се промени завинаги.” Това е мотото, с което H&M стъпват на българския пазар и не може да не се съгласим с него. H&M бе основния липсващ детайл от шопинг пъзела по софийските улици и молове, без който картината определено не беше завършена. Сега сме изпълнени с очаквания, които шведската марка, без съмнение, ще се постарае да оправдае. Очаквания, които на българска територия, ако съдим от първите стъпки на глобални марки на пазара като Zara или пък Ikea, надминават трезвата преценка – очакваме изключително високо качество, изпълнение и дизайн на ниски цени. И винаги ще се намерят „разбирачи”, защото поне с такива нашата реалност прелива, които ще ни убеждават колко е по-скъпо, колко по-тъпи неща има тук, как не е „същото” като на Запад, как не струват нищо, как всичко се произвежда в Китай.
Photobucket
Е, аз с удоволствие бих носила тези разкошни представители от лятната колекция на H&M, с трепет очаквам дали София ще бъде сред градовете, които ще се радват на колаборацията с Marni и с две ръце приветствам обещаната промяна. Повече от ясно е, че тук нещата се случват бавно, а още по-бавно се променят вкусовете и нагласите, и се възпитава естетическия вкус. Важното е, че се случват и че ние сме част от „случването” им.
По последна информация червената лента ще бъде официално прерязана на 10 март в THE MALL на бул. „Цариградско шосе”, София. Очаквайте още тази седмица повече подробности!

You Might Also Like

4 коментара

  1. Дано наистина оправдаят очакванията ни...

    ReplyDelete
  2. Чакам репортаж от събитието. ;)

    ReplyDelete
  3. that curled coiff is so inspired! I love it!

    ReplyDelete

Every comment is a reflection of my inspiration and I'm appreciating it!