Inspiration board - October 2011

October 05, 2011

Photobucket
1) La Roux (DJ set) – 8th October, 22.00 h, National Palace of Culture, Sofia
Ели Джаксън от La Roux, ще представи диджей сет от първокласен английски електро поп на партито, по случай рождения ден на безплатния гайд Програмата.

2) Belleruche – 21 &22 October, Sofia & Plovdiv
Лондонското ню джаз и соул трио Belleruche ще изнесе два поредни концерта ¬ на 21 октомври в София в клуб MIXTAPE5 и на 22 октомври в Пловдив във фоайето и градината на Драматичния театър за първи път в България.

3) Sade – 29th October, Arena Armeec, Sofia
На 29ти октомври в новата зала Армеец бившият модел с кадифен глас ще зарадва феновете и в България, сред които съм и аз :)

4) Music in me – attempting to start a new project in this blog devoted to music inspiration. Wanted to share some music influenced outfits of Bulgarian bloggers and people interested in fashion – if some of you would like to participate, please contact me at inspirationofshhh@gmail.com

Музиката е неизчерпаем източник на вдъхновение за развитието на модата и уличния стил през годините. Не се и съмнявам, че всеки от вас има любима песен, изпълнител или група, които веднага го навеждат на асоциации за определен аутфит. Този месец започвам нова рубрика, посветена на музиката като вдъхновение, в която искам да представя различни интерпретации на аутфити от модни блогъри и хора с отношение към модата – без ограничения за стилове и с единственото условие - вдъхновението да е музикално. Ако и вие бихте искали да участвате, пишете ми на inspirationofshhh@gmail.com

5) The new Autumn palettes – exploring the bold color combinations for this season. One of my favs are the mix of jewel tones, seen also in the collections for the Spring of 2012 (Paul Smith, Haider Ackermann, YSL, Hermes)

Есенните палитри това лято ще са разнообразни, живописни и наистина вдъхновяващи. Една от любимите ми е комбинацията на цветовете на скъпоценните камъни, която ще бъде актуална и за пролетта на 2012 г.

6) Milanooo – here I come again! And on my shoppin’list are:
Поредното пътешествие до Милано предстои в средата на месеца. Основната цел не е шопинг, а разпускане и зареждане с приятни впечатления преди тегавия зимен сезон. Но разбира се, съм набелязала и някои възможни придобивки:

7) H&M Moccasins – seems very comfortable and stylish;
Като тези мокасини на висок ток от H&M –изглеждат съвсем прилични, надявам се на живо да не ме разочароват.

8) H&M fedora – a must for this season just like the one beautiful Eva wore in her latest post.
И тази федора, която отдавна съм набелязала и я видях в действие на хубавата Ева от honeypancake.

9) Intense lipstick –червило в наситен цвят.

10) Favorite blog –the renewed design of the Sartorialist with bigger pictures.

You Might Also Like

3 коментара

 1. Ех, какви хубави събития предстоят, хубав месец се очертава. Много ми харесва идеята за връзката между музиката и избора на тоалет, определено искам да участвам. Стискам палци да намериш всички набeлязани неща в Милано и най-вече да си изкараш много хубаво! :)

  ReplyDelete
 2. "Не се и съмнявам, че всеки от вас има любима песен, изпълнител или група, които веднага го навеждат на асоциации за определен аутфит." Това е абсолютно вярно! Но при мен е малко по-различно... През музиката като вдъхновение, минавам през героите, които измислям и техните облекла и т.н. и след това, онова, което ми се стори подходящо, мога да се опитам да устроя за себе си :) С още по-голям интерес ще следя блога ти!<3

  ReplyDelete
 3. love this inspiration board, it looks great!
  myblissisthisway.blogspot.com

  ReplyDelete

Every comment is a reflection of my inspiration and I'm appreciating it!