My Sofia - Culture Beat Pazar Vol.3

June 06, 2011

Нямаше как да пропусна третото издание на Culture Beat Pazar, което този път зае пространството на терасите пред клуба и предлагаше възможност за небрежно неделно шопинг разпускане с коктейл в ръка под парещите лъчи на юнското слънце. На пазара бяха представени произведенията на талантливи български дизайнери на дрехи и бижута, а вдъхновяващата секън хенд селекция от Ecru, Par-A-Van, Май ООД окончателно ме спечели и разби предубедеността ми за винтидж находките.

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

You Might Also Like

5 коментара

  1. Great photos! I hope you consider putting English translation to your blog.

    Your follower hope you follow back:)

    Sunny

    ReplyDelete
  2. Как ми се иска да има такива събития и в Бургас :)

    ReplyDelete
  3. А на мен ми се искаше да съм в София, да се срещна с хората, които познавам виртуално, да си поговорим заедно, да коментираме модата заедно, да се запознаем на живо, да им предам комплиментите си лице в лице. Запазвам правото за следващия път. Браво, Иве, за хубавите снимки. И на Мария, разбира се, че след време пак можем да се радваме на нейна снимка. ;)

    ReplyDelete
  4. @Sunny Toast - I'm trying to put an English translation to most of the texts. My Sofia is dedicated to the events in my hometown and I consider it'll be interesting only for Bulgarians and I didn't translate the posts, but I guess I'm wrong :)
    @Devil Kin & Yvo - следващият път ви чакаме :)

    ReplyDelete
  5. Лелееее много ме е яд, че го изпуснах (за пореден път), ама много, много.И аз като @Yvo си запазвам правото за следващия път ;)

    ReplyDelete

Every comment is a reflection of my inspiration and I'm appreciating it!