My Sofia - Sun Diva Swimwear

May 31, 2017

Какво е нужно, за да бъдеш слънчева дива? Красив загар, усмивка и един разкошен бански, който да бележи летния сезон и да те кара да се чувстваш като такава. От Sun Diva предлагат три модела бански със звучни женски имена – LОLA, SOPHIE и KARLA. Класически модели – цял, бикини и с висока талия, ласкаещи тялото и прикриващи несъвършенствата, предлагани в 4 неувяхващо актуални цвята – бял, черен, червен и телесен. Марката е нова, а неин създател е  Диана Захариева, съосновател на един от най-адекватните български модни сайтове www.fashioninside.bg. За Inspiration Exists Диана разкри повече от вдъхновението зад първата капсулна колекция.

„Всяка морска приказка или екзотично пътешествие започват с един красив бански. На хоризонта липсваше такъв, който носи онази непреходна винтидж елегантност и може да бъде наречен класика без да мислим за сезона и тенденциите.

С това вдъхновение създадохме Sun Diva – бански, изработени в България от фини италиански материи и висококачествени аксесоари. С отношение и прецизност във всеки малък детайл. За да бъдат с вас, когато запечатвате най-красивите си спомени с дъх на лято и свобода. За да се открояват на морската синева, горещия пясък и да отиват от всяка коктейлна чаша щастие. Защото все някъде по света е лято, а всяко лято има история.
От днес може да откриете Sun Diva в официалния онлайн магазин на марката: http://www.sun-diva.com, във Facebook - @sundivaswimwear, а в Instagram - @sun_diva.swim . От следващата седмица може да ги закупите и в бутик My lingerie by Provoke, ул.Леге 10 .

You Might Also Like

0 коментара

Every comment is a reflection of my inspiration and I'm appreciating it!