My Sofia - На Boulevard с LowFlow

May 09, 2017

Бар 75 се намира в Спортната палата на бул. Васил Левски, а някои поостарели софийски тийнейджъри като мен си го спомнят и като Антоанет. Днес барът събира част от старите фенове на Blaze bar, който си беше цяла епоха в София и мое любимо място. Тази събота няколко фешънисти и артисти ще се включат в първото модно събитие, организирано там – проектът Boulevard. За него и за новото онлайн пространство LowFlow, което предлага качествена селекция от нови стоки на марки като &Other Stories и Furla на повече от неустоими цени, ни разказват неговите основателки Константина и Мира. 

"Идеята за LowFlow се роди покрай приятелството ни и общата ни страст към откриване на модните находки по разпродажби, както в страната, така и в чужбина. LowFlow e facebook пространство, в което да можем да споделим съкровищата, които сме открили и то на цени, на които иначе е трудно да бъдат намерени. От там идва и името LowFlow. Целта е всичко, което предлагаме да бъде достъпно и всеки да може да си позволи това, което си хареса без да се замисля. Всичко, което предлагаме е продиктувано от нашия собствен вкус и избор. Не предлагаме нищо, което самите ние не бихме сложили. На страницата на LowFlow ще откриете селектирани марки и модели дрехи, обувки, чанти и други аксесоари. Фокусираме се върху интересни и слабо представени в България брандове, като разбира се не се разграничаваме и от марки, които можем да си купим от МОЛ-а. 

Проектът BOULEVARD е инспириран от стремежа ни всички, които искат да видят на живо и пробват това, което предлагаме да могат да го направят. И за да бъде още по-интересно и разнообразно решихме да го направим съвместно и с други приятели ориентирани към модата по един или друг начин. Поканихме Мила Докова с нейния бранд за секси бельо Mila Dokova Lingerie да стане част от идеята и така заедно изградихме концепцията на Boulevard. Мила е основният виновник за селекцията на участниците в първото издание на събитието „The Premiere”. Бар 75 са част от ядрото на проекта и негови домакини. Те ще се грижат за клубния елемент в програмата – музика, коктейли, настроение. 

Планираме събитието да се случва регулярно – веднъж месечно или веднъж на два месеца. Идеята е всеки път да разнообразяваме с нови участници, за да можем да предложим на аудиторията различно изживяване. Не искаме да си лепим етикети като „базар“ или „пазар“. Вече се пренаситихме от подобни сбирки и ни се ще на направим нещо по-различно, малко по-интимно и бутиково, без претенция. Иска ни се да си направим един ден, в който група приятели и познати се събират да се позабавляват, да направят малко shopping, да обменят идеи за мода, изкуство, дори да поклюкарстват."
На събитието в събота от 11 до 20 ч. ще откриете находките на LowFlow, секси бельото на Mila Dokova Lingerie, тениските на 38 Tshirts, керамичните бижута и банани на Емилия Емилева и чудните пролетни коктейлни предложения от бара.

You Might Also Like

0 коментара

Every comment is a reflection of my inspiration and I'm appreciating it!