My Sofia - Зад кулисите на Knapp Bridal

April 27, 2017

Признавам не съм от жените, които фантазират за сватбения ден и бленуват за булченска рокля. Традиционната сватбена церемония не ми е по вкуса и ако някога пристъпя към подобна крачка, бих заложила на коктейлен формат с много приятели, екзотична дестинация и неочакван тоалет. За последното от Knapp вече са се погрижили, като за първи път представят лимитирана колекция за булки с вкус - KNAPP BRIDAL. С Калоян надникнахме в бекстейджа, той си хареса веднага булка, а  дизайнерът Антония Йорданова ни разказа подробности за колекцията и реализацията й.

За времето, в което марката съществува, многократно получихме доверието на еднакво развълнувани, но много различни като тип и предпочитания жени. Общото между всички тях беше, че трябваше да кажат "ДА" на някой, когото обичат и че искаха да имат рокли, измислени, съобразени и създадени, специално за тях и техния ден. 

Именно, затова първата колекция KNAPP BRIDAL създадохме с много вдъхновение за всички, които имат сватбени планове и ние също влизаме в тях. Тя включва седем модела всеки, от които има свой характер и настроение, както сме сигурни, че всяка една жена има свое усещане, нагласа и потребности, които именно визията и да индикира на този празник. И тъй като вярваме в силата и смисъла на цялостна концепция, на ваше разположение са седем напълно завършени идеи за стил, които да ви улеснят и насочат без да изпитвате колебание, тъй като са реализирани съвместно с някои от най-добрите и популярни имена в съответната сфера. Всеки един от тоалетите е допълнен от концепция за грим и коса, дело на Слав Анастасов, реализиран с подкрепата на Dior, и Георги Петков. За да завършим всичко до последния детайл, се доверихме и на екипа на CUCCIO България за маникюра. А за да съумеем да осъществим смелите си представи за бижута и декоративни елементи, дори в сватбения ден, отново поканихме неповторимата за нас Марияна Рибарова - PAPIETA. 

За тази специална колекция използвахме дантели, различна по плътност и обработка естествена коприна, неопрен, памук, тюл и кожа. Запазихме характерни за нас елементи, силуети и разбира се, цялостната естетика на марката, без да се увличаме в прекомерна "празничност". Вярваме и се надяваме, че всяка една от седемте реализации ще докосне много различни жени и ще ги накара да се усетят също толкова различни и много специални в деня, в който най-много заслужават и биха желали да бъдат такива.

You Might Also Like

0 коментара

Every comment is a reflection of my inspiration and I'm appreciating it!