My Sofia - Roses and Nude Touch

March 16, 2017

Преди няколко дни успях да избягам за час-два от нелекия майчински делник и да посетя стилно събитие, където се насладих на представянето на новия продукт на Bioderma - Photoderm Nude Touch, както и на колекцията ROSES OF THE QUEEN'S DOG на Цветалина Огнянова Атанасова. След толкова години блогърстване и още повече активен социален софийски живот, мисля че съм посетила критичен брой събития и рядко някое може да ме впечатли, но този път успяха на квадрат.

BIODERMA подкрепя смислени дизайнерски проекти и ни пренесе сякаш в нидерландски натюрморт от 17 в. с колекцията ROSES OF THE QUEEN'S DOG. Образът на розата е основно вдъхновение за колекцията, изработвана близо две години. Акценти в основната дамска линия са обгръщащи тялото като опаковка на букет дъждобрани, палта с яки и детайли, интепретиращи разновидните форми на розата, триизмерни щампи на трънчета, вдъхновени от формата на листата яки, бюстиета и др., напомнящ корени пачуърк върху поли. Втората част на представянето бе  линия, вдъхновена от така популярния спортен тренд - тук видяхме анцуг с волани и цепка, суичър с щампа на рози и двойни ръкави с шифон,  шорти с волани и тениски с частични триизмерни прихващания. От днес може да разгледате колекцията в концептуална дизайнерска платформа ИВАН АСЕН 22, която от 2017 г. поставя нов акцент в програмата си за даване публична видимост на съвременни дизайнери.

Без да съм бюти блогър, но пък с ежедневно ползване на грим от поне 20 години, смятам че съм развила добра сензитивност към козметиката, която ползвам. Обичам максимално естествените и изчистени продукти и масла, както и мултифункционалната козметика. Доста динамична натура съм и дори преди раждането рядко имах повече от 15-20 минути за грим. Сега те са сведени максимум до 5 и за мен е наистина важно да имам нещо наистина добро под ръка. Гуруто в грима Слав сподели своето искрено впечатление и одобрение за продукта и с няколко щриха нанесе прекрасен ежедневен лек грим, използвайки Bioderma Photoderm Nude Touch. Продуктът е слънцезащитен (фактор 50+), контролиращ омазняването (8 часа), прикриващ несъвършенствата, удобен за носене дори в мини чанта, перфектен за ежедневна употреба за дами с комбинирана до мазна кожа. Мултифункционална грижа за мултифункционална жена :)

You Might Also Like

0 коментара

Every comment is a reflection of my inspiration and I'm appreciating it!