My Sofia - За грешките на младостта с Errors of Youth

December 19, 2016

За първи път за ERRORS OF YOUTH чухме преди няколко месеца покрай обувките #REVOLT в колаборация с Gio Diev и  първите кадри от дебютната капсулна колекция - Collection #1. Лейбълът е нов, базиран в Париж, с българска следа, но с фокус върху новите градски герои отвъд границите на денонощието, седмицата и географските карти. Ориентиран към тенденциите, но не в следването, а в налагането им,  ERRORS OF YOUTH е за трендсетърите, за тези, които не се страхуват да експериментират и за тези, уверени в стила си.

Вдъхновението зад ERRORS OF YOUTH е младият дух - свободният, неподчиненият, търсещият, смелият и силният. Дрехите са с авангарден и леко футуристичен привкус, отличаващи се с умел микс на тъкани и материи. Именно богатството на материите - от естествени до хай тек, от мрежа до вълна, от кадифе до жакард впечатляват при първи досег с колекцията. Второто впечатление е за изчистени линии, овърсайз силуети, деконструирани елементи, изкусно изработени ръчни детайли, безкомпромисно качество. Удобни, практични, конструктивно максимално олекотени, дрехите на ERRORS OF YOUTH са създадени за съвременния номад, за който младостта е състояние на духа, а грешката – нейна привилегия. 

Колекцията на живо е визуално много впечатляваща и богата - моят избор се спря на асиметричен топ с мрежа и ресни от дамската колекция и сребрист суичър  с мрежа от мъжката и естествено на REVOLT  изцяло в черно. В  София Collection #1 за мъже и дами може да откриете в магазини Totally Erected Store (в Serdika Center, Paradise Center и Ring Mall), а отскоро може да ги потърсите за онлайн продажба на errorsofyouth.com.

You Might Also Like

1 коментара

  1. Чудно изглеждаш! Много хубав избор! 😘😍❤

    ReplyDelete

Every comment is a reflection of my inspiration and I'm appreciating it!