Inspiration board - October 2012

October 01, 2012

1. Saint Laurant – Hedi Slimane debut collection, 1.10.2012. Само още няколко часа ни делят от дългоочаквания дебют на Hedi Slimane за Yves Saint Laurant. И да, очаквам нещо наистина интригуващо след толкова черно-бели, класически, минималистични колекции, видяни досега.
2. Yes Ma’am! – на 3 октомври, след 19.30 ч. Мила Атева ни кани на шопинг вечер в компанията на интересни хора, чаша малиново вино и новите предложения на Sassa Bjorg в любимия ни Culture Beat.
3. Anna Dello Russo for H&M –ексклузивна колекция от аксесоари на Анна Дело Русо за H&M може да откритете в Сердика Център след 10: 00ч. на 4.10.
4. Tattoo Fest Sofia 2012 – 6-7.10.2012. Татуировките преживяват поредния си звезден час. Ако и вас ви е увлякла новата tattoo mania посетете двудневния фест този уикенд на 4-ти КМ в София.
5. Trendspotting Spring 2013 – След приключването на колекциите за следващата пролет ще разгледам какво ни очаква следващия сезон. Все пак винаги е да добре да сме една крачка напред, особено в динамична сфера като модата.
6. Aymeline – казах ви, че има заряда за звезда, а ревютата досега доказват, че именно тя е first face за пролетта.
7. Berlin, I’m comin’ –от няколко места чувам само, само, само позитивни неща за Берлин и бе неизбежно да е следващия ми маршрут. Дали ще оправдае славата на „новия Лондон”, въпреки не особено любимия ми език, скоро ще разберем.
8. Панталоните са абсолютния хит за есента и така ще бъде и следващия сезон. Почти всичко е позволено, като дънките остават на заден план, както и много падналата талия. На почит са добре разкроените панталони от качествени материи, преимуществено с висока талия.
9. В новия формат на Inspiration board вдъхновенията за месеца са 9, като последното няма да е блог на месеца (защото напоследък се поизчерпаха), а мъдра мисъл. Спете по-малко, мечтайте повече и не губете приключенския дух в себе си. Животът е толкова интересен, колкото вие си го направите. Оригиналният цитат е на Габриел Гарсия Маркес в прощалното си писмо : "Щях да спя малко, да мечтая повече, защото за всяка минута, когато затваряме очите си, губим 60 секунди светлина".

You Might Also Like

0 коментара

Every comment is a reflection of my inspiration and I'm appreciating it!