Navajo print

February 08, 2012

I couldn't resist and finally bought those so popular navajo printed trousers.

Photobucket
Outfit: navajo pants and cardi Zara, turtleneck Mango, boots Bershka.
Inspiration: Navajo tribal prints, navajo print mixing - Song of Style, streetstyle - Isabel Marrant navajo printed pants (www.style.com); Proenza Schouler Fall 2012 ad campaign, Anna Seleznava in navajo cardigan (www.fashiongonerogue.com)
Не можах да устоя, най-вече на цената, пък и на късмета си, и си купих така популярните шарени панталони на Zara с принт, наподобяващ тези на индианците от племето навахо. По принцип трайбъл принтовете са ми слабост, независимо дали са или не, на мода. И определено са едно от най-големите ми вдъхновения. Този сезон, за мое щастие, ще имаме възможност да се насладим на интерпретации на разнообразни племенни принтове, а колие като това, което Edgy Cuts сътвори, ще е перфектния завършек :)

You Might Also Like

3 коментара

  1. Мерси, Ив, за рекламата! Сигурна съм, че предвид чудесата, които изработи миналото лято, скоро ще видим нещо уникално добро върху теб :}

    ReplyDelete
  2. Ха! Страхотни са панталоните. Щом излязоха се влюбих и си ги взех, но заради леко стесняване, за което трябва да намеря време, така и си стоят на канапето. Подозирам, че ще стане като с ризата с цветята - новата униформа на блогърите. :o)

    ReplyDelete

Every comment is a reflection of my inspiration and I'm appreciating it!