Inspiration board - November 2011

November 17, 2011

1) My Sofia: Pop Up Shop –нямаше как да пропусна ивента на 11.11.2011 г., който беляза първата половина от месеца за мен и го направи незабравим за 2011 г. Благодаря отново на всички за позитивните отзиви, за насърчителните думи и за подкрепата, която ни оказахте. А ние с Мира от Thrift Queen’s Closet ви обещаваме, че скоро ще има продължение :)
2) My Sofia: Sofia is All in - All Originals Party , 4-ти КМ, 18.11.2011 г., 20:00 ч.
Adidas и Vice обещават събитие което да разтърси залите на 4КМ в София с разчупен микс от музика, арт и ърбън спортове. Цялата градска култура събрана в едно под звуците на GOLDIE (Metalheadz), Laylla Dane, Harry Up & Kenobi (Breakalicious), Panega (Гръм и бяс) и на фона на скейт, инлайн, графити и брейкденс.
3) My Sofia: Съботен шопинг – Sassa Bjorg feat U–LICA, ул. Ангел Кънчев 25, 19.11.2011 г., 13:00-18:00 ч.
U–LICA и Sassa Bjorg ни канят в ателието на талантливата Мила Атева, за да разгледаме новите модели на лейбъла Sassa Bjorg , а U–LICA да запечата стрийт стайлът на софиянци на закрито. Една дама от пожелалите да бъде снимана, може да спечели ваучер от Sassa на стойност 100 лв.
4) My Sofia: Порцеланови бижута - Testa gallery , ул.цар Шишман 8, 19.11.2011 г., 13:00-18:00 ч. Изложба на авторски бижута от обещаващи български дизайнери.
5) My Sofia: Парти за зимния брой на Списание 1 - клуб *MIXTAPE5*, 25.11.2011 г., 22:00 вход 1 лв
Белгийските диско легенди The Glimmers пристигат за партито на Едно, за да разтанцуват всички с музика, която преминава отвъд дефиницията ‘диско’.
Photobucket
6) Home transformation almost finished – съвсем скоро ще мога да си отдъхна и от домашната трансформация, в която съм потънала последните два месеца. Все по-близко до финала, все по-доволна от резултата :)
7) White covered neck – дали ще е деликатна бяла якичка или бяло поло, този сезон вратът е същевременно прикрит, но и акцентиран. Много силен и любим детайл за месеца. Photos by Tommy Ton for www.style.com.
8) Colors of the Autumn leaves - охра, горчица, лимонено жълто, оранжево - ето това е любимата ми цветова гама за месеца. Напълно в синхрон с падащите есенни листа.
9) Men in brights – Както специалния първи гост на Pop Up Shop – The Event Yvo от One2Ten показа, ярките цветови комбинации са изключително актуални в мъжкото облекло за есенния сезон. Photos by http://streetfsn.blogspot.com/.
10) Favorite blog this month - Gary Pepper vintage. Изключително вдъхновяващо миксиране на цветове и страхотно излъчване.

You Might Also Like

5 коментара

 1. Браво Иве! Отлична селекция на събития, със сигурност ще се видим на някои от тях. Жълтата цветова гама и на мен ми е любима този сезон!

  ReplyDelete
 2. i like your ideas and the style of this blog.

  Check out mine and let me know what do you think about?

  http://paquetevistasbien.blogspot.com

  ReplyDelete
 3. Любимата ми рубрика се завърна!:)
  Топлата жълта гама е много зареждаща.

  ReplyDelete
 4. Много силен mood board, Иве! Съвсем откровено след като го видях започнах да се оглеждам за жълти пуловери. Ако ме видиш скоро с един, да знаеш, че е по твоя вина. :) И ти благодаря много отново за милите думи. Караш ме да се изчервявам. :)

  ReplyDelete
 5. I love yellow,especially when the days are not sunny! Would you like to follow each other?
  x

  ReplyDelete

Every comment is a reflection of my inspiration and I'm appreciating it!