5 причини да ме вълнува ERDEM x H&M

October 12, 2017

ERDEM x HM е дизайнерската колаборация на шведския бранд за идващия сезон. За мнозина неочаквана, за други - скучновата, за трети - непозната, ERDEM x HM не носи нито бляскавия заряд на Balmain, нито спортния на Alexander Wang, нито streetstyle духа на Kenzo. Въпреки това изтеклият в мрежата lookbook ме развълнува. Ето и още 5 причини да ме вълнува, а защо не и вас:


  • За разлика от масовки като Balmain и Alexander Wang, ERDEM не е за всеки и това е чудесно. Смятам се за широко скроена, но не ми допада да виждам фаворитите си върху някоя фолкфурия преди да са дебютирали в магазина. 
  • Жената на ERDEM е различна от всичко видяно до сега, тя е по-зряла, по-софистицирана и отвъд тенденциите. Таргетът на колекцията не са милениалс, не са трендсетърите, нито инфлуенсърите. Може просто да се издокарате, да пиете чай и да играете белот или каквото там можете с приятелки.
  • ERDEM е новият Valentino днес, а след 20 години е доста вероятно да е надминал италианската марка. Т.е. инвестицията днес е инвестиция в бъдещето. Дрехите на ERDEM са отвъд модерното на момента  и можете да ги носите и след 20 години.
  • Обикновено по-"скучните" колаборации са тези с по-добро качество, дизайн и изработка. Първата, до която се докоснах в София, беше Marni и все още покупките са ми любими и ги нося с удоволствие. Очаквам същото и от ERDEM, особено предвид славата му на майстор на детайла.
  • Ердем Моралиоглу е интересен персонаж и има с какво да ни изненада. Може да се убедите в интервюто на Хубен Хубенов за 12 mag.


You Might Also Like

0 коментара

Every comment is a reflection of my inspiration and I'm appreciating it!