Pregnancy style diaries Part 3

March 01, 2016

Последните Pregnancy style diaries представят моят избор за основните елементи на стила по време на бременността. Преимуществото и на трите е, че могат гъвкаво да се комбинират в различен тип аутфити, да се преобразявате с лекота и да се чувствате добре. Изключително подходящи са за транзитните сезони и можете да ги носите и след раждането. С други думи ако днес трябва да избирам фаворитите си за този специален период бих заложила на: палтото без ръкав, стилна пелерина и макси шал. Разбира се, правя уточнението, че това са дрехи подходящи за офиса, ако работите до напреднала бременност (както аз). Ако предпочитате да се отдадете напълно на бременността  от ранните месеци, спокойно може да заложите само на спортни и небрежни аутфити и да не си блъскате главата със сложни модни комбинации :)
The sleeveless coat - Палтото/елекът без ръкав се превърна в мой фаворит вече от сезон два, като го препоръчвам силно и за дамите, които ще бременеят активно през топлите месеци. За тогава има такива от по-леки материи и цветове. Придава обем, същевременно липсата на ръкави създава особена лекота.
The perfect cape - Пелерината от мека вълна в неутрален цвят или кемъл е чудесна придобивка за всеки дамски гардероб. Съчетава се с почти всичко, не е натрапчива, но изглеждате добре, по френски без прекалена помпозност и  ярки цветове.
The maxi scarf - Макси шалът има редица функции - украсява, топли, прикрива. Обикновено температурата на бременните дами е по-висока и не изпитват студ, но пък е добре за сметка на по-леки дрехи да имат удобен и стилен макси шал под ръка.

You Might Also Like

0 коментара

Every comment is a reflection of my inspiration and I'm appreciating it!