Pregnancy style diaries Part 2

February 21, 2016

Във втората част на Pregnancy style diaries фокусът е върху аксесоарите. Да си в напреднала бременност по време на намаленията се отразява добре на семейния бюджет, но не и на желанието да купиш това онова за себе си. И все пак да си обновиш изцяло гардероба с дрехи за бременни е почти толкова безсмислено, колкото и да се впускаш в безконтролни харчове за бъдещето бебе, което ще расте не с дни, а с часове. За това, бременни мами, когато ви завладее шопинг треската, дишайте дълбоко и заложете на аксесоарите - шалове, шапки, бижута, а защо не и на по-смели експерименти с грима.
FUNKY babydoll - Роклите, подходящи за бременност, са обикновено или А образни, без вталяване, или с кукленска кройка с разкрояване от под бюста. И двата типа са удобни и лесни за комбиниране с различни чорапогащници - така не губите желанието си да експериментирате, а и поддържате женствената си страна. Макси шалът с фънки принтове ми е любим аксесоар, като допълнение на babydoll роклите, разведрява и най-обикновените аутфити.

B&W Magpie - Черно-бялото е класика, но в контекста на последните колекции, включително от Ню Йорк, е подходящо и за по-смели експерименти (Alexander Wang; Hood by Air; Fenty PUMA, Marc Jacobs). Вертикалните райета оптически удължават силуета, а черното е най-добрия му приятел. Шапките с периферия са екстравагантен, но пък и практичен акцент за постоянно променящото се време навън. Тъмното червило внася готик усещане в унисон с видяното по подиумите при Rodarte  и Marc Jacobs.

YVAILO gang - Дизайнерските дрехи остават на заден план с напредващото коремче, но пък тениските с принтове могат спокойно да са в обръщение. Моите любими от YVAILO ме спасяват в периоди на униние и сивота, като с нетърпение очаквам предложенията от новата колекция FARIBA, дебютирала преди няколко дни.

You Might Also Like

0 коментара

Every comment is a reflection of my inspiration and I'm appreciating it!