Pop Up Shop - 2 years later

November 11, 2013

Точно преди две години на днешната дата се състоя първото събитие на Pop Up Shop. Започна като обещание за ново модно преживяване на две български блогърки, обещание да направим модата забавна, достъпна и да я споделим с хората с отношение към нея. За тези две години Pop Up Shop участва в 13 различни модни събития, организира 4 самостоятелни ивента, представи 7 специални гости, сред които едни от най-вдъхновяващите български блогъри – Иво (One2Ten), Деси (Transcendent beauty), Вероника (Unresting Insolence), Катя и Алина (The Garage starlets), стилистите Васил Божилов и Габи Колева. Имахме честта да представим първата колекция на YVAILO, да участваме в ТВ предавания и дори да ни отразят в жълтата преса :)

За тези две години се случиха доста неща, но и доста не успяха. Стремглаво навлязоха масовите марки, за които преди пропътувахме стотици километри. Секънд хендът набра популярност и все повече малки магазини със селекции и събития с разпродажби започнаха да виждат бял свят. Блогове за личен стил и стрийтстайл сайтове също се мултиплицираха аритметично. И също така аритметично всичко залиня в един момент. Дали защото модата стана скучна последните сезони или защото в България всяко чудо е за три дни. Дали защото има по-важни неща, които ни вълнуват или просто ни е все тая за всичко. 

Pop Up Shop можеше да се превърне в нещо друго за тези две години. Но не пожелахме. За да не загуби своята първична магия. За да не изгуби своя POP- ефект да се появява само там и тогава, когато е нужно да си припомним, че модата трябва да е забавление, споделено с приятели. Очакваме ви на 17 ноември, след 12 ч. на Culture beat pazar vol. 13!

You Might Also Like

0 коментара

Every comment is a reflection of my inspiration and I'm appreciating it!