Favorites - Philips Lumea

June 10, 2013

Тези от вас, които следят блога сравнително често, са наясно, че рядко се вълнувам от различни рекламно-маркетингови кампании на продукти в сферата на модата и красотата. Затова и, когато ми предложиха да тествам новия апарат Philips Lumea, останах леко учудена, но и заинтригувана. Постигането на съвършено гладка кожа и то в домашни условия си е предизвикателство, достойно да бъде изпробвано. Philips Lumea е система за фотоепилация, която използва иновативната IPL технология – интензивна пулсова светлина, използвана в професионалните салони за красота, но пригодена за употреба в домашни условия. Интензивната пулсова светлина действа върху фоликулите, които са във фаза на растеж, т.нар. анаген. Между процедурите косъмчетата падат по естествен начин, а растежът им се потиска.

Предиствата на Lumea пред другите методи за постигане на копринено гладка кожа е, че спестява време, може да се използва, когато вие си решите у дома, не причинява болка, не изисква допълнителни разходи за гелове, кремове или резервни лампи и има бърз ефект. Процедурите са на интервал от две седмици, като след две процедури се наблюдава значително намаляване на растежа на косъмчетата.
 
Към апарата вървят подробни упътвания и в началото не бях сигурна дали ще се справя, но се оказа доста лесен за ползване. Удобството на фотоепилация в домашни условия е несравнимо от към спестяване на време – отнема грубо около 20-тина минути в зависимост от обхвата на зоните, които искате да третирате и не коства почти никакви усилия или неприятни усещания. На мен ми отне 15 минути, за да се справя зоната на краката. За да се избегнат възможни кожни реакции, интензивността на светлината се регулира спрямо типа кожа (аз например използвам уреда на 4 степен). След близо месец ползване и две процедури не съм наблюдавала странични реакции или дразнения.

Според направените изследвания след 4 процедури през 2 седмици, резултатът е гладка кожа без никакво окосмяване На половината път съм впечатлена от ефекта и очаквам крайния резултат с нетърпение. Keep you updated :)

You Might Also Like

2 коментара

  1. хей, пиши подробности, как преминава тестът?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Вече приключих с тестването и като цяло ми се затвърдиха положителните впечатления - удобен и ефикасен уред за домашна употреба,без странични реакции.

      Delete

Every comment is a reflection of my inspiration and I'm appreciating it!