Inspiration board - Halloween 2012

October 30, 2012

Един бърз Inspiration board, посветен на утрешния  Halloween, няколко интересни събития, партита и съвети за маскиране :)
1) Halloween Fest – The Art of Horror. Пространството на Приложния факултет на бул. Цариградско шосе 73 ще се превърне в огромен замък, в който ще се прожектират филми на ужасите в Аулата, по коридорите ще летят призраци от ревюто на студентите от специалности Мода и Дизайн, ще има уъркшок за маски и грим , пърформънси и видео-арт. На голямата сцена на живо ще може да чуете пънк\кор от Pirahna, black'n'roll от Sisters Of Radomir и фаворитите ми Пистамашина.
2) Mad Monster Party - AntHill Theater заедно с VЯRA, Grindhouse, U-lica, 12 mag ви канят в Читалище "Братя Миладинови" (бул. "Цар Борис III" 375, кв. "Княжево”) на парти с танци и много изненади.
3) Halloween Party в КЕВА с поредната доза чувствен, тъмен new wave от Vajarov и Paci Pac.
4) Urban Shamans – градските шамани ще проповядват в Culture beat
5) Halloween Party – Blender, след 23 ч. в компанията на познатите DJи от Metropolis Ясен Петров и Стивън.
6) Експериментирайте с тенденциите – Halloween е чудесен повод да приложите тенденциите до край и да видите, че няма нищо страшно – барок, готика, андрогенен look, всяка една от тенденциите на сезона е достатъчно колоритна, за да не останете незабелязани.
7) Влезте в роля – никога не сте си пожелавали да влезете в роля? Съмнявам се :) Не е нужно да се вкопчвате в преексплоатирани персонажи, изберете си свой и му дайте живот. Дори и само вие да си се разпознавате.
8) Бъдете фатална – част от жените прегръщат празника като единствената възможност да влязат в ролята на съблазнителка, да си сложат чорапите и жартиерите, както и късата пола, високите токове и блузката с дълбоко деколте, заровени иначе на дъното на гардероба. В комбинация с консумирането на „хелуинските отвари” до края на вечерта се добива един особено комично-маскиран look. Пропуснете го и вместо него отделете 15-20 мин. за по-тежък грим и задължителен драматичен завършек с червено червило.
9) Accessorize! – пищните бижутата с камъни, които събират прах на рафта, са за дни като този плюс един-два рождени дни и новогодишните празници. Слагайте ги смело и блестете в нощта :)

You Might Also Like

0 коментара

Every comment is a reflection of my inspiration and I'm appreciating it!