Inspiration board: July 2012

July 10, 2012

Месецът започна в доста забързан ритъм и всякакви надежди за повече свободно време и по-изчерпателен текст се изпариха като сутрешната роса, за това и ето краткия юлски Inspiration board:
1) Изложба на Ричард Кърн във Vivacom Art Hall (ул. Гурко 4-6) – „Някои известни хора” включва 36 фотографии на познатия ни от страниците на списание Vice автор. Повече за изложбата и Кърн във видеото на Under the line тук.
2) Unemployed lovers – новият сингъл на Santimental swingers може да чуете на сцената пред Народния театър на 11.07.2012 г. от 18.30 ч. Дрескод удобно, ретро, суинг, ако желаете.
3) RUSH B’day Party & Pop Up Shop Sale - RUSH става на 2 години и обещават епично парти. От 18,00 ч. стартират с второто издание на FLOHMARKT, на което освен предложенията на RUSH&VЯRA, ще откриете и лятната разпродажбата на Pop Up Shop. Така че ако оставате в София не пропускайте най-интересното шопинг събитие на месеца.
4) Fall is creeping – есента сякаш е ужасно далеч, но си знаете, че обикновено лятото минава като миг и докато се обърнете вече листата почват да падат. В модата всичко се случва сезон по-рано и е нормално списанията да почват да експлорират постепенно любимите есенни колекции – засега се очертава доминация на обичайните Prada Miu Miu, Givenchy, Balenciaga, със свеж полъх от Rick Owens и Comme des Garcons.
5) Perforated – от перфорирана лицева кожа до пиърсинг, I like.
Photobucket
6) Scarf motives – бохемският шик, който всеки сезон търпи нови и нови интерпретации, продължава да черпи вдъхновение от шаловете, техните принтове и форма. Не ги пренебрегвайте като временно явление – този тренд тепърва ще се развива и си струва да се обзаведете с шал или дреха с подобен принт от разпордажбите.
7) Напоследък съм на пътешественическа вълна, което си личи от нередовните постове. Пътуването само по себе си, без идеята за крайната точка, преобразува натрупаното напрежение и негативни емоции по такъв ефирен и същевременно категоричен начин, че е една от най-ефективните антистрес терапии. В края на месеца заминавам на пътешествие до морето с кемпер и моите момичета, ще е истински вълнуващо пътешествие и ще се опитам да ви държа в течение :)
8) Летните месеци са едни от най-скучноватите от към идеи за аутфити и ето защо този и следващия месец аутфит постовете в блога ще са веднъж седмично и изцяло вдъхновени от Resort колекциите, вълнуващи и екзотични места и практични идеи за пътуване.
9) Favorite blog - http://www.sharingiseverything.blogspot.com/  "Споделянето е всичко" е много повече от блог, изцяло извън модата и напълно в пътешественическия дух . Вдъхновяващи снимки и текст през погледа на двама българи – днес в +това, от 19:30 ч., може да се запознаете с тях и да видите уникалните снимки на Лора.
10) Let the food be your medicine – когато започвах този блог реших, че няма да се впускам в писане по любими мои теми, а ще заложа само на визуалната наслада и краткия, информиращ и позитивен текст (когато е необходим). За храната и начина на хранене, за здравето и болестите, за отношението и по-скоро за липсата на такова към тялото мога да кажа много, но тези, които искат да го чуят и без това са малко. Препоръчвам тази статия за тези от вас, които разполагат с воля да се променят, за да живеят пълноценнен живот, осмислен от комфорта да се чувстваш добре в собствената си кожа.

You Might Also Like

0 коментара

Every comment is a reflection of my inspiration and I'm appreciating it!