Inspiration board - May 2012

May 02, 2012

1) Май и Юни са обичайно месеците, наситени с най-много събития в София. Още тази седмица, на 4ти май има поне две партита с качествена музика, които не са за пропускане – едното е зала 3 на НДК, където ще гостува френското DJ дуо CASSIUS, а няколко метра по-надолу, в Sofia Live Club, Love & Happiness Music ще празнува пети рожден ден с DJ MAESTRO от Амстердам, съпроводен с вокалите на Ruth.
2) Още едно интересно музикално събитие в Sofia Live Club - американското момиче Estelle на 10 май.
3) Пролетното издание на Culture Beat Pazar очаквайте на 13 май, неделя, на обичайното място.
4) В края на месеца, на 30 май, отново ще бъдем раздвоени между два концерта – на ZAZ в НДК и на стилния Theophilus London в Борисовата градина.
5) Pop Up Shop ще се поп-ва тук и там и през този месец, като за повече информация следете Facebook страницата ни. Колиетата на Pop Up Shop може да откриете в магазин MUSE на ул. „Кърниградска” и „Асен”.
Photobucket 6) На 12 май, събота, в галерия Testa на „Шишман” се открива изложба бижута The Ring, където ще бъдат показани пръстени на 16 бижутера, всеки от който се представя с между 3 и 6 творби. Сред авторите са Нева Балникова, Николай Сардъмов, Калина Чанкова и просто няма как да пропуснем.
7) Shoes, shoes, shoes. Някаква неразрешима „обувна” трилема ме е обзела. „Може би” преодолях първоначалното си вцепенение и вече „може би” искам бели обувки. Според мен перфектните са изчистени, напонящи на Celine, като тези в Mango, но пък за софийските улици са ужасно непрактични. Моделът на Preen за ALDO е изключително интересен, с нестандартен, но удобен ток и цена на ръба на приемливото. Кецовете с неонови акценти на DC пък ще са перфектни за разходки, екскурзии и фестивали.
8) Great Gatsby – една от любимите ми книги, този път във версия clutch на Olympia-le-tan (1 085 EUR), http://www.net-a-porter.com/
9) Balenciaga ad – Междузвездни войни вдъхновяват Balenciaga за новата реклама, I like!
10) On fire – огньовете са любимия ми детайл за месеца, възродени от Prada.

You Might Also Like

0 коментара

Every comment is a reflection of my inspiration and I'm appreciating it!