Inspiration board - April 2012

April 02, 2012

1) Fashion against AIDS giveaway – както вече загатнах тази седмица се задава първият giveaway в блога. Всеки от вас ще има възможност да се спечели един от петте аксесоара от колекцията Fashion against AIDS. Правилата няма да са сложни, каузата е благородна, а темата ще е любов, какво по-хубаво за начало на пролетта?
2) Favorite picks this month/Обектите, на които съм хвърлила око този месец са тези два бомбъра – единият много пъстър и етно от колекцията Fashion against AIDS, другият oldschool и по-женствен от H&M Trend, както и тези страхотни очила също от колекцията Fashion against AIDS.
3) Pop Up Shop – Обещахме ви, че в края на зимата ще има още един повод да се усмихнете. И ако вчерашния първо априлски сняг го считаме за нейния край, то съвсем скоро се задава третия самостоятелен Pop Up. Този път сме ви подготвили палитра от изненади, от гости, от цветове и принтове. Съвсем скоро очаквайте подробности за деня и мястото на нашата среща!
4) PS 11 clutch - Според мен този клъч на Proenza Schouler е перфектната чанта за сезона. Едни 1 175 долара ме делят от нея, хаха…
5) What’s the time?/Бях позабравила усещането да носиш часовник, но напоследък си го припомних и много ми хареса. Сега остава да си припомня как преди никога не закъснявах :) Photobucket 6) Всичко за майка – една сесия истински пример за това, че вдъхновението съществува и е навсякъде около нас. „Сесията е вдъхновена от моята майка Ирен, от нейната младост, от гардероба ѝ и от детските ми спомени за нея.” споделя Мила Атева, „…родителите ни бележат нашия живот, ние сме част от тях и те част от нас. Ген, възпитание, или само присъствие, те са фактор.“ Цялата фотосесия на Златимир Араклиев може да откриете тук.
7) The Runaway bride – още една любима сесия, този път с булка-беглец от един от най-добрите разказвачи на истории и емоции чрез снимки Peter Lindbergh.
8) Tattoo obsession – очевидно продължавам да се вълнувам от татуировките и скоро съм замислила изненада. Stay tuned, както се казва.
9) Favorite blog this monthStylorectic. Случайно попаднах на този блог, но мацката има убийствен стил, крака и цвят на косата. И на всичко отгоре е майка.
10) Като говорим за sexy edgy mama, с нетърпение очаквам новата рубрика на Вени от Edgy Cuts, която ще предложи бебешки стайлинг с един от най-неустоимите и сладки модели. От утре всеки месец :)

You Might Also Like

1 коментара

  1. 5) Това със закъсняването... се изтрива завинаги :D

    ReplyDelete

Every comment is a reflection of my inspiration and I'm appreciating it!