Weekend inspiration - Marni at H&M ♥

March 10, 2012

Предполагам, който от вас следи блога ми редовно, знае, че Marni е сред любимите ми марки много преди колаборацията с H&M. Лудите принтове, ярките цветове, цялата еклектичност и жизнерадостност около сравнително младия италиански бранд са ми страшно присърце. Още повече ме спечелиха с факта, че Marni е един от малкото лейбъли с изцяло семейна структура на управление и независимост при избора на форми, материи, цветове. Кожата е сред най-ценните преимущества на фирмата, а нестандартните начини на обработването и и шантавите комбинации, в който Consuelo Castignioni винаги я поставя, се превръщат в запазена марка.
Когато създадох Inspiration Exists българският пазар беше толкова ограничен, че и в най-смелите мечти не съм си представяла за подобно развитие само две години по-късно. Да присъствам на откриването на първия магазин на H&M и то в първия ден на Marni, подправено с емоцията по споделянето на преживяването с приятелките ми, е със сигурност един от най-хубавите ми шопинг моменти. Имах късмет да реализам на 101% моя шопинг план, след като се сдобих с обувките, чорапите, както и със страхотното пролетно колие плюс обиците, които са наистина впечатляващи. Коприненият шал на точки бе специален комплимент към гостите на партито в любимия цвят за сезона. Идващата седмица ще ви покажа няколко аутфита с новите придобивки, с които ще интродуцирам началото на новия сезон и най-приятните трендове за пролетта.
PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

You Might Also Like

2 коментара

  1. Blagodarya mnogo za komentara!!!! :) Mnogo se radvam, che nai posle imam BG followers:) !!! I followed you back !!! Love your blog!! Keep in touch please!
    xoxo

    ReplyDelete
  2. Obujavam colekciayata na MARNI za H&M!!! Tova kolie e strahotno, a za obicite da ne govorim! Priyatno sam iznenadana za otvaryaneto na H&M v Sofia.
    xoxo

    ReplyDelete

Every comment is a reflection of my inspiration and I'm appreciating it!