Old love does not rust

December 28, 2011

Първите покупки от намаленията вчера уж бяха планирани, но не съвсем :)
Като за начало все още не сме сред страните, които могат да се радват на пълния асортимент, който предлага Zara (особено обувките), така че повечето модели, които си бях набелязала онлайн, си останаха виртуални. За това и реших да „наваксам” с наличното – чантата бе отдавна в списъка ми, но нито панталона, нито блузата бяха забелязани до вчера. Комбинацията от цветове ми е отдавна любима, а и е поредният повод да нося любимата си жилетка Benetton, която не знам защо всеки път ми напомня за Marni. Геометрията продължава да ме владее, а флоралните принтове са ми все още далечни и все така недолюбени.
P.S. Ето на какво съм се спряла в празничната торба с покупки :) Happy New Year!
 Photobucket
Outfit: pants, shirt and bag Zara, cardigan and boots Benetton.
Inspiration: Celine Prefall 2011, Diane Von Fustenberg Prefall 2012, Proenza Scouler Prefall 2012 (www.fashiongonerogue.com)

You Might Also Like

3 коментара

  1. Останах доста разочарована от това, което видях днес в Zara - предимно големи номера, дрехи от лятната колекция (wtf?) и нищо от това, което и аз виртуално си бях набелязала... Въпреки това упсях да си тръгна с един промазан панталон в цвят бургудни, който издирвах от доста време :D

    ReplyDelete
  2. Чудесни покупки! И аз бях доста разочарована днес - от всички набелязани неща онлайн, точно нищо офлайн... Нооо не се върнах с празни ръце. ;o) И за цветята напълно споделям "недолюбването" :o)))

    ReplyDelete

Every comment is a reflection of my inspiration and I'm appreciating it!