Inspiration board - December 2011

December 01, 2011

1) Зазимяване - На 3 и 4 декември в +това на ул.Марин Дринов 30 е организиран пазар на домашно приготвени или изработени неща, включително бижута, аксесоари и дизайнерски дрехи.
2) 'BEAUTY and the BEAST' e новото Коледно дизайнерско събитие на ИВАН АСЕН 22, което ще се започне на 8 декември и ще събере едни от най-талантливите дизайнери, предизвикани да съчетават противоположности , да подчиняват контрасти и да играят с детайли.
3) Pop Up Shop 2–Holiday edition. Естествено, че даваме всичко от себе си, за да успеем с второ издание на Pop Up Shop преди празниците –искрено се надявам, че ще успеем да го организираме и да представим достойна селекция.
4) Holiday sales - дочакахме ги и тях.
5) Prefall 2012 – обичам междинните колекции, защото са по-концептуални, задават посоката на основните, които да очакваме след няколко месеца и имат идеи, които са приложими в настоящия сезон.
Photobucket
6) Hugo by Hugo Boss spring 2012 campaign - Freja Beha Erichsen и Sean O’Pry. Страхотни!
7) Sweaters with skirts -както Garance Dore отбеляза една от значимите стрийтстайл комбинации за сезона. Колкото с по-груба плетка е пуловерът, толкова по-добре.
8) Favorite blog - http://stylelovely.com/ladyaddict/, много красива испанка с женствен стил и изтънчено излъчване.
9) Marni for H&M Spring 2012 – ето това е наистина интересна колаборация, която ще очаквам с нетърпение. Още повече, че през март месец ще бъде открит и първия магазин от шведската верига в The Mall.
10) Hat veils – намирам ги за изключително кокетни и шик :)

You Might Also Like

1 коментара

Every comment is a reflection of my inspiration and I'm appreciating it!