Inspiration board - August 2011

August 01, 2011

August 2011
1) No shopping, just fun
2) Travelling
3) Packing the suitcase
4) Amy’s legacy
5) Vintage shopping bag + DIY
6) Python accents
7) Parfois clutch
8) Favorite blog this month – Northern light
9) Interior inspiration - Mondrian
10) The return of the total lookPhotobucket

1) След разточителния юли, август мисля да посветя на шопинг въздържание и повече забавления. Все пак всички тези рокли трябва да се включат в действие :)
2) Пътуване – обикновено стартирам август с лека доза нервност от натрупаното градско напрежение и нетърпение да се озова на морския бряг. Обожавам да пътувам, особено към северната част на Черноморието и любимата ми Варна.
3) Събирането на багажа за една по-дълга отпуска винаги е предизвикателство за мен – от една страна се стремя да съм сравнително компактна и залагам на селекция, която се вписва в две-три теми със взимнодопълняеми елементи. Така си спестявам мъкненето на ненужен багаж и препълнени куфари, оптимизирам гардероба си и същевременно не страдам от липсата на разнообразие.
4) За приятното пътуване е важна и добрата музикална селекция – не мога да спра да слушам Ейми Уайнхаус, цялата вибрация и емоционалност на личността и са въплътени в песните и. Една страхотна статия, посветена на нея тук.
5) Попаднах на много интересна идея за претворяване на шопинг торбите тип мрежа – наскоро открих няколко от тях в нас и мисля да ги възродя за нов живот, а защо не и да не ги ползвам за пренасяне на багажа до плажа.
6) Питоновите аксесоари в разноцветни нюанси започват да завземат първите есенни колекции – носят доста екзотика и ако не се прекалява с тях биха били доста приятен акцент.
7) Tози клъч от Parfois носи много тропическо настроение, само за парти на плажа.
8) Любим блог през август- Northern light- - тази фина и красива дама от Норвегия се отличава с безкомпромисен стил и класа. Най-доброто от прочутия скандинавски минимализъм в действие. А комбинацията от бяла риза със златистата пола от Zara е истинско вдъхновение.
9) Този месец тече с пълна сила подготовката и най-вече концептуализирането на промяната в значителна част от дома ми. Основното вдъхновение за интериорната трансформация черпя от творчеството на Мондриан, като смятам да заложа на чисти форми, прави линии, ярки цветни акценти и поп арт. И на IKEA разбира се :)
10) Total look се завръща – може би не бихте възприели идеята да се облечете целите в точки, райета или каре, но тази леко позабравена тенденция е отново на дневен ред през предстоящия есенен сезон.

You Might Also Like

0 коментара

Every comment is a reflection of my inspiration and I'm appreciating it!