Celestial bodies

March 16, 2011

Mert and Marcus pay tribute to the world’s best bodies in the pages of Vogue’s Shape Issue, with an understated editorial styled by Tonne Goodman.

Photobucket

В последния брой на Вог, посветен на добрата форма, едни от най-желаните тела в момента - на Дария, Лара, Жизел, Наталия и Ракел, застават пред обектива на Мерт и Маркус. Моделите споделят своите трудности по пътя към перфектната форма и същевременно показват, че никой не е роден съвършен. Красивата фигура понякога е плод на много усилия, друг път е резултат от сполучливо смесване на гени, но поддържането и е винаги въпрос на воля. За това не се отчайвайте, че не може да имате божествени тела. С правилен хранителен режим и двигателна активност всеки може да постигне оптимални резултати, да се чувства по-добре, да излъчва увереност и самочувствие, които са не по-малко значими от умело подбрания тоалет и впечатляващите аксесоари.

Photos by www.models.com.

You Might Also Like

2 коментара

  1. Прелест! Любимите ми модели и любимите ми фотографи! Красота! Хубаво напомняне като се има предвид, че лятото идва :)

    Плами

    http://fashion-thrill.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. И тук съм отново съгласен с теб. Поддържането винаги е въпрос на воля и няма как да не уважавам хора, които държат на фигурата си, най-малкото заради хъса. Обожавам и спорта, защото възпитава на дисциплина, труд и организираност. И самочувствието, усещането за комфорт в това, което си облякъл, правят тоалета, а не дрехите. Нека не забравяме, че ние ги носим, не те нас. ;)

    ReplyDelete

Every comment is a reflection of my inspiration and I'm appreciating it!