Inspiration board - August 2012

August 05, 2012

1. София диша - на 5 август на улица „Цар Иван Шишман” ще се проведат театрални постановки, прожекции на филми, а цирковите изпълнители ще забавляват и малки, и големи. Следващите недели от месец август също са изпълнени с интересни събития, така че ако сте в София, не се колебайте да ги посетите.
2. Фестивалът "София диша" ще продължи и вечерта за всяка от датите: 05.08/12.08/19.08 и 26.08. в познатия на всички "Beach bar by Memento". Там за първата неделя (05.08), ще ни очаква: Dj set на "The Skyscraper"; три летни коктейла + welcome drink предоставени от водка "Smirnoff"; страхотни дамски дрехи от "VЯRA"; една "извънземна" изложба на Григор Велев.
3. Бразилската джаз и босанова изпълнителка Бебел Жилберто ще изнесе два концерта на българското черноморие на 11 август /събота/ в Летния театър на Варна и на 12 август /неделя/ в Лозенец, къмпинг Юг в „Залива на далфините“, съобщават организиторите от EventEase (eventease.org). Българските фенове ще могат да се насладят на живо на последния й студиен албум „All in One“, издаден през 2009, както и на най-добрите й песни от Momento (2007), Bebel Gilberto (2004) и Tanto Tempo (2000).
4. В навечерието на 14-ти Август (Вторник), ден преди празника на Варна, лейбълът Love & Happiness Music ще представи "посланикът" на танцувалното, соулфул звучене JOJOFLORES /Gotsoul Rec., Canada/ @ Horizont, Варна.
5. Вдъхновението от 90-те – не знам дали си спомняте, но аз съм израснала в десетилетието на топ моделите и ултра женствената и провокативна мода, така че възкресяването й е нещо като déjà vu. Черна кожа и метал, капси и орнаменти, шипове и кръстове отново превземат витрините с първите колекции есенна мода.
Photobucket 6. Кръстовете – заедно с възкресяването на бароковото вдъхновение и 90-те, кръстовете се завръщат и вече не само на пръстени, но и като масивни колиета или инкрустации с камъни.
7. Лицата – както style.com отбеляза принтовете с лица също са супер актуални. Отново :)
8. Стайлингът на есента – много приятни стайлинг интерпретации на най-добрите колекции за есента в L’Officiel Paris.
9. Списание 12 продължават да поддържат темпото с изключително приятни фотосесии – този път фаворит ми е As The Boys от нашия приятел стилиста Васил Божилов, на който не може да се отрече, че става все по-добър в това, което прави.
10. Summer Resort – и този месец аутфит постовете ще са спорадични, но пък изцяло на Resort тематика. Аксесоарът без който не се разделям е MP3 с вградена флашка в тюркоазен цвят от SONY, перфектна компания с приличен саунд за меломани като мен.

You Might Also Like

0 коментара

Every comment is a reflection of my inspiration and I'm appreciating it!