Weekend inspiration - Pop Up Photoshoot

April 09, 2012

Този уикенд премина в различен от обичайния лежерно-мързелив ритъм. Два дни на снимки, през слънце, вятър и дъжд, но с много усмивки и готини приятели времето лети и остават само ценни спомени.
Пролетната селекция на Pop Up Shop е под мотото Urban Homieleon и е вдъхновена от града, от неговите многолики лица и контрасти. Точно както градът съвместява в едно ново и старо, пъстро и сиво, луксозно и неугледно, така и модата този сезон бяга от стереотипите, търсейки лицето си в динамиката на градския образ. Ето защо избягахме от стандартните затворени и статични пространства и избрахме емблематични места в София за фон. Снимахме и две от любимите ни градски момичета с неподражаем стил, които ще бъдат наши гости със своя селекция от дрехи и аксесоари. Подготвили сме ви и гост – изненада, който със сигурност ще ви зареди с много положително настроение.
PhotobucketPhotobucketPhotobucket
Пролетният ивент на Pop Up Shop ще се състои другата седмица, непосредствено след Великденските празници, така че отбележете датата 17 април в календара си и запазете вечерта за нас. За повече подробности около събитието, както и за останалите кадри от фотосесията, следете страницата на Pop Up Shop в Facebook.
Photos by Theresa Yovcheva.

You Might Also Like

1 коментара

  1. Страхотни сте! Много свежи фотосесия и стайлинг!:))

    ReplyDelete

Every comment is a reflection of my inspiration and I'm appreciating it!