Pop Up Shop - The Beginning, Concept 1

October 31, 2011

Това, което от известно време подготвяме заедно с моята приятелка и блогърка Мира от Thrift Queen’s Closet е едно ново шопинг преживяване, подчинено единствено на въображението и на възприемането на модата като игра, без правила и спазване на строги стереотипи.

Pop Up Shop не се вписва в общоприетата представа за магазин – но всички представени дрехи и аксесоари ще могат да бъдат видяни, пробвани и усетени, без да се губи ефекта на личния контакт с дрехата. Pop Up Shop няма да бъде и стандартния ивент, защото освен приятна музика, придружени с вкуса на италиански храни и напитки, ще върви и разпродажба на селекция от облекла и аксесоари – нови или малко носени от нашите преливащи гардероби, секънд хенд и винтидж находки. Pop Up Shop обединява много повече от усилията на двете ни, той въплащава една мечта на нашите приятели и модни блогъри за вълнуващо и достъпно модно преживяване, което да ни събира, вдъхновява и отваря нови хоризонти за въображението ни.
PhotobucketPhotobucketPhotobucket
Първото събитие под лейбъла на Pop Up Shop ще се състои на 11.11.2011 г. и ще представи облекла и аксесоари, обединени в 5 стайлинг концепции. Всяка от тях ще бъде развита и подкрепена със снимки, които ще бъдат публикувани от днес до 10.11.2011 г. на фейсбук страницата на Pop Up Shop. За всяко събитие ще има и специален гост – сред средите на блогърите, модните редактори, дизайнерите на дрехи и бижута, който ще представи своя селекция, специално за Pop Up Shop. За първото мероприятие ви очаква повече от приятна изненада с госта, който сме поканили!

Днес започваме с първата стайлинг концепция – New classics, която е вдъхновена от интерпретациите на класически комбинации с някои от основните тенденции за есента и зимата на 2012 г. Черно и бяло, дантела, перли, изумрудено зелено, игра на контрасти, материи и силуети. Останалата част от фотосесията можете да откриете тук. А за повече подробности относно специалния ни гост, мястото на събитието и останалите концепции, следете блога :)

You Might Also Like

7 коментара

  1. Страхотна идея! Нямам търпение! :)

    ReplyDelete
  2. Успех с начинанието! Нямам търпение да видя как ще се развие! :)

    ReplyDelete
  3. аз също нямам търпение :)

    ReplyDelete
  4. Идеята е наистина страхотна! Желая ви много, много успехи! С нетърпение ще следя развитието. :)

    ReplyDelete
  5. оо, страхотни сте! успех!<3

    ReplyDelete
  6. Great collection! thank you for sharing:)

    ReplyDelete
  7. Определено съм заинтригувана и нямам търпение да видя още =)

    ReplyDelete

Every comment is a reflection of my inspiration and I'm appreciating it!