Triple block

August 25, 2011

Yesterday I met a fellow blogger Devora from Straight up style, who is making a research about Bulgarian fashion style. Those great pics are credited to her.
Photobucket Outfit: dress and bag H&M, shoes Zara, necklace DIY, sunglasses Mango.
Inspiration: streetstyle - three color dress (http://carolinesmode.com/stockholmstreetstyle/); DKNY Fall 2011 (http://www.style.com/)
Вчера имах удоволствието да се запозная с една много очарователна млада дама - Девора от Straight up style, която подготвя дипломна работа по модна журналистика за българския стил и провежда активно проучване сред дизайнери, блогери и добре обличащите се хора по улиците. Честно да си призная бих искала и аз да бях учила нещо толкова увлекателно, за да се занимавам с подобен проект за мойто дипломиране. За снимките бях избрала цветен тоалет, типично в мой стил, с елементи, които ми напомнят за любими градове и хора - рокля от Париж, обувки от Лондон и чанта от Милано :)

You Might Also Like

7 коментара

  1. :)))))))) искам и аз такава рокля

    ReplyDelete
  2. Супер, страшно много ми харесва аутфита ти!

    ReplyDelete
  3. Тези сандалки на Zara много добре допълват роклята. Харесва ми! :)

    ReplyDelete
  4. Много, много ми харесва!

    ReplyDelete
  5. Роклята и обувките са прекрасни!

    http://dew-loving.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Иве, страхотен тоалет. Комплименти за правата коса, макар да те харесвам и с къдриците. А за обувките мога да кажа само едно-те са правени за теб. ;)

    ReplyDelete

Every comment is a reflection of my inspiration and I'm appreciating it!