Inspiration board - June 2011

June 01, 2011

June 2011/Юни 2011

Този месец обещава да е изключително динамичен и изпъстрен със събития, така че извинете ме, ако не съм редовна с постовете, но мисля да му се насладя изцяло. Още днес, на Деня на детето, отварят първият скейт парк в София, което беше мечта, намерение и усилия на мнозина повече от 10 години, в ранния следобед през града ще минат екстремистите от Gumboll 3000 Rally, а пък вечерта може да се насладите на интригуваща, необичайна и провокативна колекция от фотографии на младата, но утвърдена фотографка Натали Дауст в галерия Склада.


Photobucket



1) Tokyo Hotel Story – от днес до 8 юни, галерия „Склада”


2) Culture beat Pazar vol.3 - от 12.00 часа на 5 юни /неделя/. Организаторите обещават да ни срещнат с най-иновативните и ексцентрични дизайнерски, винтидж, интериорни и всякакви други артистични идеи, като този път инсталациите ще се позиционират не само в двете зали на клуба, но и на терасите на НДК.


3) COLOUR is the new black – от 9 до 18 юни може да се насладите на поредното интересно дизайнерско събитие на Иван Асен 22, организирано от Нели Митева. Темата е вдъхновена от работата на испанската дизайнерка Агата Руиз де ла Прада, а събитието е част от 50 обекта на Sofia Design Week.


4) Sofia design week - международеният фестивал за дизайн, който от 2009 г. прави София по-красив, жив и смислен град, ще представи за поредна година през юни световните тенденции в съвременния графичен, продуктов, интерактивен и комуникационен дизайн и хората, които ги създават. Мотото тази година е Design is all around, а повече информация и пълна програма може да намерите тук.


5) Elevation festival – Jamiroquai, Morcheeba и Stereo MC са само някои от имената, които ще ни зарадват на фестивала в Разлог, който ще се проведе на 24 и 25 юни.


6) Sales – юни е месецът на разпродажбите и с нетърпение очаквам началото им в средата на месеца (за повече инфо следете блога)


7) Zara shoes – това са новите ми фаворити от Zara, трицветни с висока платформа и ток, убийствено съчетание с колорблокинг роклята от Париж. Единствено ми оставя да се надявам, че няма да свършат преди намаленията.


8) DYI project – ако случайно ми остане време от работа и партита, бих се заела да изработя това бижу на Miu Miu. Разполагам с част от материалите, другите ще ги набавя, надявам се само и вдъхновението да ме сполети.


9) Fruits – Не оставяйте плодовете да украсяват само дрехите, а се възползвайте от изобилието им по пазарите и ги включете в дневния ви прием. Пресните сурови плодове и ядките съдържат всички необходими за човешката прехрана витамини, минерали, естествени захари и аминокиселини, те са силно прочистващи и обезвреждат токсините, а редовната им консумация спомага да влезнете във форма за плажа.


10) Nuxe Huile Prodigieuse – и накрая малко грижа за кожата от Nuxe - олио с 6 растителни масла и витамин Е, подходящо за лице, коса и тяло, подхранващо и омекотяващо, перфектно за поддържане на тен, без да остава мазни следи. Все пак никоя дреха не може да се сравни с добре поддържаната гладка кожа :)

You Might Also Like

7 коментара

  1. Обожавам да чета месечната ти рубрика, Ива. Не само си съчетанията на дрехите ти се отдават, но и писането. Ще чакам с нетърпение DIY проекта, както и новини от разпродажбите. Аз също съм се приготвил, подобно на теб съм си заплюл едни невероятни обувки на Зара(дано ги извадят на разпродажбите), които са убиец, а в интернет ги няма. Ще предавам на живо и аз. :D Между другото, ако за същите Зара, които споменах, не ги намеря, то готви се да те питам. :D

    ReplyDelete
  2. Страхотен пост! Определено ще опитам да посетя тези събития :)

    Плами

    http://fashion-thrill.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Мерси :)
    @Иво - не се колебай да ми пишеш не само за обувките, а и нещо друго ако си заплюл. Като цяло ми се струва, че обувките на Зара са слабо заредени тук(тези, които си бях харесала така и не ги докараха), но пък цените (без разпордажба) са поне 15% надолу от повечето европейски градове :)

    ReplyDelete
  4. Нямам търпение за Sofia Design Week и Elevation, ще бъдат страхотни! И с нетърпение чакам новини за разпродажбите.:D

    ReplyDelete
  5. Love it http://it-blogirls.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. И аз да се присъединя към чакащите с нетърпение Elevation.:-)

    ReplyDelete
  7. This is a great event, full of good designers, pieces and decorations!
    Unfortunately, Delightfull couldn’t be at because we were showing at other events, but we will definitely try to have Delightfull showing at the next edition.
    Hope to see you somewhere around the world.
    www.delightfull.eu
    UNIQUE LAMPS

    ReplyDelete

Every comment is a reflection of my inspiration and I'm appreciating it!